0591 - 634 422ma-vr 8:30 - 17:30 | za 09:00 - 16:30

Werkwijze

Uw wensen centraal

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Emmen. Daar kunt u uw hart ophalen bij de vele showmodellen die er staan opgesteld. Wij helpen u graag om stap voor stap uw droom werkelijkheid te laten worden. In overleg met u gaan we uw wensen eerst op papier zetten waarna we voor u een passen voorstel/ontwerp maken om zo samen met u tot het perfecte eindresultaat te komen. Ook wanneer u een vergunning voor uw schuur dient aan te vragen kunnen wij dit traject in zijn totaliteit begeleiden. Zo hoeft u geen energie te steken in onbekende wegen.

Passie

U kunt ook kiezen voor een bezoek bij u thuis. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we nog beter kunnen beoordelen welk ontwerp exact past bij uw woning. Zowel in onze showroom als bij u thuis staan onze deskundige medewerkers u graag met veel passie en plezier te woord en zullen zij uw ideeën, vragen en suggesties graag beantwoorden.

Alles is mogelijk

Hout is ons leven. En dat voelt u in alles wat wij doen. Wij ontwerpen naar uw houtbouw wens en regelen alles daaromheen. Hierbij moet u denken aan voorbereidend grondwerk en het leggen van vloeren. Voor de wandafwerking en de ramen en deuren kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, zoals: vuren, lariks, douglas, eiken of red cedar. Ook voor de dakbedekking zijn er meerdere opties leverbaar. Kortom, alles is mogelijk.

Bouwkundig ontwerp & advies

Gezamenlijk met onze in huis architect en bouwkundig ontwerp en adviesbureau Walda staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardige houtbouw tuinhuizen en prefab woningen tegen een concurrerende scherpe prijs. De klantvriendelijkheid die binnen onze visie valt zorgt voor een garantie tot zorgeloos bouwen met hout.

Digitaal loket

Heeft u bouwplannen? Iedere gemeente bied de mogelijkheid om een omgevingsvergunningcheck uit te voeren. Hout & Bouw Wereld kan deze voor u uitvoeren. In veel gevallen is 30m2 en 3 meter hoog en 50m2 en 5 meter hoog vrij van een bouwvergunning. Indien u volgens de check een bouwvergunning nodig hebt, helpen wij u graag mee om deze aan te vragen. Om een bouwvergunning aan te vragen zijn vaak bouwtekeningen en constructiegegevens nodig. Wij kunnen dit traject van begin tot eind begeleiden.

Geïnteresseerd?

Met het exclusieve maatwerk van Hout & Bouw Wereld kiest u de stijl die het best bij u en uw omgeving past. Met onze verkoopadviseurs en onze ontwerpafdeling maken we in nauwe samenwerking met u een houtbouw bouwtekening. Daarna realiseren we het ontwerp in onze productieafdeling in Emmen. Precies zoals u het wilt hebben, precies zoals u het had gedacht. Het exclusieve maatwerk houtbouw van Hout & Bouw Wereld heeft u de keus uit edele houtsoorten als eiken, douglas, lariks, western red cedar en Siberisch lariks. Deze houtsoorten hebben allemaal een specifieke uitstraling en lange levensduur.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak met één van onze medewerkers. Hiervoor verwijzen we u graag naar de contact pagina.

Dit is Hout & Bouw Wereld

  • De marktleider in exclusieve houtbouw
  • Eigen houtbouw fabriek
  • Elk ontwerp mogelijk door in huis architect
  • Een meedenkende partner
  • 20 jaar markt ervaring

CONTACT EN OFFERTE

Meer weten? Stuur een bericht of bel 0591 – 634 422.

Wij geven altijd binnen één werkdag reactie.

Uw naam

Telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen

Beste tijd om u te bellen

Voor 12:00Tussen 12:00 – 18:00Tussen 18:00 – 21:00

keurmerken