0591 - 634 422ma-vr 8:30 - 17:30 | za 09:00 - 16:30

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Dé houtbouw specialist voor uw droomruimte

Hout & Bouw Wereld heeft meer dan twintig jaar ervaring als het gaat om houtskeletbouw. Dit is een specifieke bouwmethode, waarbij gebruik gemaakt wordt van op maat gemaakte prefab wanden. Dit klinkt wellicht heel technisch, maar in de praktijk biedt houtskeletbouw voor u als koper van een houtbouw kapschuur of schuur een aantal voordelen.

Allereerst worden bij houtskeletbouw de prefab wanden in onze eigen productiehal gemaakt. Deze prefabricage zorgt ervoor dat de bouwtijd op locatie aanzienlijk korter is. Hiermee zetten we de toon als het gaat om snelle bouwtijd.

Snelheid is echter voor ons niet de enige reden om te kiezen voor een prefab houtskeletbouw systeem. Houtskeletbouw wordt daarnaast gekenmerkt door het zeer lage energieverbruik en de uitstekende geluids- en brandwerende eigenschappen.

Maatwerk: van uw wensen tot het perfecte ontwerp

Minstens zo belangrijk is dat deze vorm van houtbouw volledige vrijheid als het gaat om vormgeving. En dat zorgt ervoor dat wij nóg meer kunnen bieden op het gebied van maatwerk. Bij Hout & Bouw Wereld draait het niet alleen om functionaliteit en houtbouw, maar laten we ook graag onze creatieve geest de vrije loop. Het liefst samen met u. Graag gaan wij met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen en op basis hiervan een ontwerp op maat te realiseren. Elk houtbouw product van Hout & Bouw Wereld is maatwerk. Precies zoals u het wilt hebben, precies zoals u het had gedacht.

Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen in onze showroom in Emmen. Voor meer informatie of een voorstel op maat, kunt u ook direct contact opnemen via [email protected] of 0591 – 634 422.

Dit is Hout & Bouw Wereld

  • De marktleider in exclusieve houtbouw
  • Eigen houtbouw fabriek
  • Elk ontwerp mogelijk door in huis architect
  • Een meedenkende partner
  • 20 jaar markt ervaring

CONTACT EN OFFERTE

Meer weten? Stuur een bericht of bel 0591 – 634 422.

Wij geven altijd binnen één werkdag reactie.

Uw naam

Telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen

Beste tijd om u te bellen

Voor 12:00Tussen 12:00 – 18:00Tussen 18:00 – 21:00

keurmerken