0591 - 634 422ma-vr 8:30 - 17:30 | za 09:00 - 16:30

Nostalgische schuur

Nostalgische schuur laten bouwen

De nostalgische stijl blijft onverminderd populair en niet zonder reden. Deze landelijke stijl straalt immers één en al gezelligheid uit en komt dan ook bijzonder goed tot zijn recht in een natuurrijke omgeving. Bij Hout & Bouw Wereld bent u aan het juiste adres voor houtbouw schuur met een authentieke en nostalgische feeling en een sierlijke afwerking.

Alle houtbouw schuren worden bij Hout & Bouw Wereld gemaakt van de beste materialen, waaronder hoogwaardig hout dat niet alleen lang meegaat, maar er ook nog eens bijzonder fraai uitziet. Denk aan de in Nederland groeiende Douglas (Oregon Pine) die met zijn grove structuur en zijn licht geelbruine kleur op den duur verkleurt tot oranjeachtig geelbruin. Deze is bijzonder geschikt voor het creëren van een landelijke uitstraling voor uw nostalgische houtbouw schuur. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor één van onze andere kwalitatieve houtsoorten als Europees Vuren, Siberisch Lariks, Europees Eiken en Western Red Cedar.

Nostalgische schuur geheel op maat

Hout & Bouw Wereld nodigt u van harte uit in onze showroom in Emmen. Hier kunt u zich laten inspireren door een aantal voorbeelden van nostalgische houtbouw schuren. Nog liever gaan wij met u om tafel om uw klassieke houtbout schuur compleet op maat samen te stellen. Wellicht heeft u specifieke wensen wat betreft formaat, indeling, houtsoort, dakbedekking of afwerking. Elke houtbouw schuur van Hout & Bouw Wereld is maatwerk. Voor meer informatie of een voorstel op maat, kunt u ook direct contact opnemen via [email protected] of 0591 – 634 422. Alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze projecten, zoals deze nostalgische schuur in Laren of deze schuur in Spijk.

Naast nostalgische houten schuren, is Hout & Bouw Wereld ook gespecialiseerd in andere houtbouw stijlen. Laat u ook inspireren door onze schurenklassieke schuren of onze design schuren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de bouw van kapschuren.

Dit is Hout & Bouw Wereld

  • De marktleider in exclusieve houtbouw
  • Eigen houtbouw fabriek
  • Elk ontwerp mogelijk door in huis architect
  • Een meedenkende partner
  • 20 jaar markt ervaring

CONTACT EN OFFERTE

Meer weten? Stuur een bericht of bel 0591 – 634 422.

Wij geven altijd binnen één werkdag reactie.

Uw naam

Telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen

Beste tijd om u te bellen

Voor 12:00Tussen 12:00 – 18:00Tussen 18:00 – 21:00

keurmerken